Idud on kõrge vitamiinisisaldusega.Palju antioksüdante, mineraalaineid. Enamasti kasutatakse neid liha-kala praadide juures ning ka salatites. 

Idandamine:

Idandamiseks tuleb kasutada klaaspurki või sobilikku anumat. Täida 1/4 purgi mahust seemnetega. Järgmisena tuleks anum poolenisti veega täita ja katta anum kaanega. Seemned jätta kuni 12 tunniks punduma, vahetades sel ajal 1-2 korda vett. Peale pundumist vesi ära kallata ja jätta toatemperatuurile idanema. Idandeid tuleb päevas vähemalt kaks korda läbi pesta ning tuleks kindlustaa neile vajaliku hapniku olemasolu. 3-4 päeva pärast on võimalik idandeid süüa. 

Idandite segu `Gourmet Garnish` Idandite segu `Gourmet Garnish`

Hind: 1,40 €

Tootekood: 170180

Lähemalt

Lääts Lääts

Hind: 1,10 €

Tootekood: 301320

Lähemalt

Lambalääts mikrovõrsed J Lambalääts mikrovõrsed J

Hind: 1,60 €

Tootekood: 247028

Lähemalt

Lutsern Lutsern

Hind: 1,00 €

Tootekood: 300569

Lähemalt

Mikrovõrsed Söögipeet Mikrovõrsed Söögipeet

Hind: 1,60 €

Tootekood: 247004

Lähemalt

Roheline asparkapsas e. broccoli `Violet` Roheline asparkapsas e. broccoli `Violet`

Hind: 1,00 €

Tootekood: 000688

Lähemalt

Seemned idandamiseks Alfalfa Seemned idandamiseks Alfalfa

Hind: 1,60 €

Tootekood: 006434

Lähemalt