Idud on kõrge vitamiinisisaldusega.Palju antioksüdante, mineraalaineid. Enamasti kasutatakse neid liha-kala praadide juures ning ka salatites. 

Idandamine:

Idandamiseks tuleb kasutada klaaspurki või sobilikku anumat. Täida 1/4 purgi mahust seemnetega. Järgmisena tuleks anum poolenisti veega täita ja katta anum kaanega. Seemned jätta kuni 12 tunniks punduma, vahetades sel ajal 1-2 korda vett. Peale pundumist vesi ära kallata ja jätta toatemperatuurile idanema. Idandeid tuleb päevas vähemalt kaks korda läbi pesta ning tuleks kindlustaa neile vajaliku hapniku olemasolu. 3-4 päeva pärast on võimalik idandeid süüa. 

Harilik peet Harilik peet

Hind: 1,10 €

Tootekood: 321120

Lähemalt

Lääts Lääts

Hind: 1,10 €

Tootekood: 301320

Lähemalt

Lutsern Lutsern

Hind: 1,00 €

Tootekood: 300569

Lähemalt

Munguba idandamiseks Munguba idandamiseks

Hind: 1,80 €

Tootekood: 290093

Lähemalt

Mungvigna( munguba) idandamiseks Mungvigna( munguba) idandamiseks

Hind: 1,10 €

Tootekood: 348004

Lähemalt

Päevalill idandamiseks Päevalill idandamiseks

Hind: 1,10 €

Tootekood: 008971

Lähemalt

Redis- seemned idudeks Redis- seemned idudeks

Hind: 0,80 €

Tootekood: 301023

Lähemalt